Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Türkiye Cumhuriyetine gönülden bağlı, bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, Türkçeyi etkin bir şekilde kullanabilen, sosyal becerilerle donanmış, etkin iletişim kurabilen, özgüveni tam, paylaşmayı bilen ve takım ruhunun önemine inanan bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş, milli ve manevi değerler doğrultusunda yetiştirerek, ilçemizin ve ilimizin önde gelen okulları arasında yer almak ve Ülkemizde adımızı duyurmaktır.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (362) 791 23 23

Belgegeçer - (362) 791 2482

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://asarcikybo.meb.k12.tr

Adres - Hisariye Köyü Meşelik Mahallesi Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu Asarcık/SAMSUN

Fen Laboratuvarı :1

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım İlçemizden karayolu ile Samsun ili ve Asarcık ilçesine ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz; Samsun iline 45 Km, Asarcık İlçesine 2 Km´lik konumda bulunmaktadır. genel ulaşım Kavak İlçesi üzerinden yapılır 75 Km´dir.