Okulumuzda Demokrasi Şöleni

30.10.2014 1100

Okulumuz Asarcık YBO´da yapılan okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi tamamlandı. Okul öğrenci meclisi başkan adaylarının seçim süreci öncesinde hazırladıkları seçim afişleri de okulumuzda renkli görüntüler oluşturdu.

Okul öğrenci meclisi başkanlık seçimi yürütme kurulu başkanı, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ali Kaya´nın denetiminde yapılan seçimlerde 6-B sınıfından Onur İkis 43 oy alarak Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu Okul Öğrenci Meclisi Başkanı oldu. Şahsenem Olgaç isimli öğrencimiz de 36 oy ile başkan yardımcısı oldu. Başkan adayı olan diğer öğrencilerimizden Durmuş Olgaç 21 oy, Serkan Goral 21 oy, Özlem İkis 19 oy, Berat Bodur 13 oy aldı.

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ali Kaya, okul meclisi başkanlık seçimimin oldukça eğlenceli bir şekilde tamamlandığını dile getirdi ve seçim süresince katkılarını esirgemeyen rehber öğretmenimiz Esma Kullakçı´ya, ingilizce öğretmenimiz Elif Önay´a ve diğer öğretmenlerimize teşekkürlerini iletti.