15 Temmuz Şehitlerimizi Andık

Okulumuzda 15 Temmuz şehitlerini andık...

29.09.2016 635

Okulumuz Asarcık Yatılı Bölge Ortaokulu´nda düzenlenen programla 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi andık. Okulumuz Türkçe öğretmeni Merve Çaylı´nın hazırlamış olduğu programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdür Vekilimiz Uğur Yılmaz yaptı. Konuşmasında demokrasinin önemine vurgu yapan okul müdürümüz öğrencilerimizin devletimizin ve milletimizin karşı karşıya olduğu iç ve dış tehlikelere karşı uyanık olmalarını istedi. Daha sonra öğrencilerimiz konu ile ilgili yazı ve şiirlerini okudular. 15 Temmuz belgeselinin izlenmesiyle programımız sona erdi.

15 Temmuz şehitlerimizi bir kez de buradan anıyor, kendilerine vefa ve şükranlarımızı sunuyor ve ruhlarının şad olmasını diliyoruz.